Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Молитва Папи за біженців у Лівії та за постраждалих від повені в Південній АфриціЗаклик Глави Католицької Церкви щодо становища біженців у Лівії та співчуття постраждалим від повеней у ПАР.

Північ і південь африканського континенту були в центрі молитовної уваги Папи Франциска під час його зустрічі з вірними в неділю Божого Милосердя. Промовляючи після проказування молитви «Царице Неба» 28 квітня 2019 р. до паломників, що зібралися на площі Святого Петра у Ватикані, він сказав:

«Запрошую вас приєдналися до моєї молитви за біженців, які перебувають в центрах утримання в Лівії, в яких дуже важка ситуація, що стала ще небезпечнішою через триваючий конфлікт. Звертаюся із закликом, аби, зокрема, жінки, діти й хворі, були якнайшвидше евакуйовані через гуманітарні коридори».

«Молімося також за тих, – додав Папа, – які втратили життя чи зазнали значних матеріальних збитків через нещодавні повені в Південноафриканській республіці. Також і цим нашим братам і сестрам не забракне нашої солідарності й конкретної підтримки від міжнародної спільноти».

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.