Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

У храмах Московського патріархату Миколаївщини вибухівки не знайшлиІнформація про замінування собору та храмів Московського патріархату на Миколаївщині виявилася фейком. Вибухівки не знайшли,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ukrinformua.

Про це інформують у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Інформація про замінування собору та храмів Московського патріархату у Миколаєві виявилася фейком. Поліція перевірила всі 10 релігійних споруд, вибухівки не знайшли. Правоохоронці проводять розслідування та встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян», - йдеться у повідомленні.

За кожним фактом слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 259 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності», що карається позбавленням волі на строк від двох до шести років. Проводяться першочергові оперативні та слідчі дії.

Миколаївська поліція перевіряла повідомлення про закладення вибухівок одночасно у десять релігійних споруд. Інформація про замінування собору, церков та храмів Московського патріархату, розташованих у Миколаєві (вул. Лягіна, Фалеєвська), Березанці, Баштанці, Березнегуватому, Новому Бузі, Очакові, Новій Одесі, Казанці та Снігурівці надійшла електронною поштою, де автор стверджує, що храмам цього патріархату «не место на украинской земле».