Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

 «Плащаничка для недужих»26-го квітня, 2019-го року Божого, у стінах Самбірської ЦРЛ відбулась акція “Плащаничка для недужих”, яку традиційно організували волонтери місцевого осередку організації “Українська молодь – Христові” та капелан даної медустанови – о. Тарас Рисей!

Як показує досвід, ця справа є великим благом для тих осіб, котрі мріяли би потрапити до храму у великодню п’ятницю, але, з огляду на хворобу, не змогли.

Сльози радості, відчуття потрібності та значущості, переконання, що все буде гаразд, – ось неповний список того, що супроводжує недужих у часі такої візитації. Весь той період, поки хворенькі приступали до Плащаниці ГНІХ, молодь співала страсні пісні.

Священик же – спілкувався з медперсоналом та пацієнтами, бажаючи веселих свят та швидкого одужання. Серед недужих знаходилися і ті, котрі висловили бажання посповідатися…. “Ми навіть і не думали, що попадемо нині до Плащаниці!”, – плачучи захоплено сказала одна пані…

Вона б не змогла прийти сама! І як добре, що є люди, котрі ще й досі готові у світ цей нести світло любові, співчуття, добра..

 

 

 

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на zdorovia.ugcc.