Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

У Житомирі в кінотеатрі «Жовтень» парафіяни Божого Милосердя влаштували різдвяний обід для нужденних (ВІДЕО)У Житомирі в приміщенні колишнього кінотеатру «Жовтень» прихожани парафії Божого Милосердя 8 січня влаштували різдвяний обід для малозабезпечених та бездомних людей. Таким чином, кажуть організатори, хочуть подарувати частинку родинного тепла тим, хто його потребує.

«Наша парафія намагається хоч трішки, але принести милосердя в цей світ. Особливо тим, хто його найбільше потребує: люди, які знаходяться на вулицях, безхатченки, які не мають родинного тепла. Кожного року намагаємось організовувати такі заходи різдвяні, бо що таке Різдво Боже? Це сам Господь приходить на землю, його любов, його благодать, яка хоче огорнути кожну людину. Для кожного принести хоч маленький вогник любові, радості й тепла в його серце», - каже представниця Житомирської парафії Божого Милосердя Евеліна Свідерська.

 З-поміж гостинців, які підготували парафіяни нужденним і гарячі страви, й соління, ба навіть солодкі смаколики.

«Картопля із капустою, тушковане м’ясо, консервація - огірочки з помідорами. Також, компоти і солодощі, які приготували самі, і які нам пожертвували добрі люди», - розповідає парафіянка Евеліна Свідерська.

Пригоститися та зігрітися душевно прийшло більше сотні людей різного віку, які після спільної молитви із священиком, взялися частуватись приготованим,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Житомир.info