Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Депутати Львівської міської ради не надали у користування релігійній громаді Свідків Єгови земельну ділянку на просп. Червоної Калини, 76-а.

Ухвала передбачала передачу релігійній громаді Свідків Єгови Сихівського району міста Львова земельної ділянки, площею 0,2178 га на просп. Червоної Калини, 76-а у постійне користування для обслуговування культової споруди. Та ця ухвала набрала лише 4 голоси.

Водночас депутати надали релігійній громаді Української автокефальної православної Церкви святого архідиякона Стефана земельну ділянку площею 0,23 га на вул. І. Миколайчука (біля школи). Ділянка надана у постійне користування для будівництва і обслуговування храму святого архідиякона Стефана.

Також депутати затвердили релігійній громаді Української автокефальної православної Церкви парафії Покрови Пресвятої Богородиці Сихівського району м. Львова проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали земельну ділянку, площею 0,4129 га на вул. Демнянській – вул. Фр. Скорини. Ділянка надана у постійне користування для будівництва та обслуговування будівлі церкви. Про це повідомляє християнський портал КІРІОС посилаючись на ЗІК.

Нагадаємо Свідки Єгови - секта, одна з новітніх течій протестантизму, яка активно почала ширитися на теренах України.