Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Фільм Опис: Історичний фільм «Мовчання», заснований на романі Сюсаку Ендо, розгортається у 17 столітті, коли два єзуїтських священика роблять спробу знайти в Японії свого зниклого наставника, який вирушив туди з християнською місією. Особливістю їхньої подорожі стає вороже ставлення японських феодалів до чужинців, тим більше до християнських місіонерів. І це не просто неприязнь або образи, на кону стоїть їхні власні життя.

Екранізація однойменного роману письменника Сюсаку Енду. У 17 столітті два єзуїта приїжджають у закриту для іноземців Японію в пошуках свого зниклого наставника.

 У Країні Вранішнього сонця править Сьогунат Токугава, який заборонив католицизм. Влада бажає очистити державу від впливу чужої релігії і влаштовує гоніння на японських християн. Ченці бачать незліченні страждання, яким піддаються їх одновірці. Тим часом священики не залишають спроб таємно проповідувати і самі зіштовхуються зі злістю і насильством. Пробираючись вглиб території, герої драми задаються питанням про те, чому Бог мовчить, у той час, як його діти страждають. 

Назва: Мовчання / Silence
Рік: 2016
Жанр: Драма
Режисер: Мартін Скорсезе
Актори: Ендрю Ґарфілд, Ліам Нісон
Тривалість: 02:41:00