Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

 

« Я завжди був Отцем, навіки Ним і залишусь…»

Еф. 3, 14-15

Вічність…Це прекрасно! Слово Боже повсякчас сильне, цілюще і правдиве! Настанови вірні і правдиві, суди справедливі, присутність Божа всюди і зі всіма, хто цього хоче і прагне!

Вічно голос Божий серед нас витає, тільки от не завжди ми його чуємо, бо дуже багато звуків навколо, дивних мелодій і пісень. Не завжди радісні і добрі ці мелодії, не завжди спокійні. І ми рано чи пізно відчуємо якусь тривогу від того, дискомфорт чи непевність. Враз прийде думка: мені би трохи спокою, такого як буває у вічності…

 

Хтось тут подумає про Бога і Його присутність, захоче пізнати і краще зрозуміти. Хтось же ж просто скаже так, бо то є гарне слово – «вічність».

Було би добре, якби ми всі обдумали Божі обітниці і слова про вічний і незмінний стан речей.

Його любов ніколи не проминає, не згасає. Навіки вічні Він – люблячий Господь! Його слух ніколи не глухне. Навіки вічні Він – уважний слухаючий Господь! Приклонить Бог завжди вухо Своє до кожної палкої молитви, складеної людиною на землі, чи то в радості, чи в смутку. Лиш би ми не забували! Його очі ніколи не заплющуються, не сплять. Навіки вічні Він – пильний спостерігач наших кроків, вчинків і бажань! Його руки невтомно простягаються до нас. Навіки вічні Він – дбайливий опікун наш! Він завжди є, ніколи не промине і не зникне, не загубиться на поворотах життя, то ми повинні пильнувати куди ідуть наші стежки, чи до Бога? Чи слідами добрих людей ми ступаємо? Чи віримо у те, що Господь завжди був і є нашим Отцем – Утішителем? Чи Він перший до кого ми звертаємося у наших тривогах? Чи Він перший, кому ми залишаємося вдячні після отриманих дарів, успіхів і перемог? І чи Господь вічно у нашому серці?

Гарно би було розважити і постановити собі надалі за мету шукати Бога всюди і всьому, посилаючись на Його вічну присутність і діяльність у наших долях, бо: «Я – Отець всякої втіхи…» 2Кор 1, 3-4. Втішатись у Небі ласка дуже велика і багата. Повірте, найбагатша на землі!

Пресвята Богородице! Молися за наші долі, в яких вічність буде Богом завжди!

Анастасія Колосовська