Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

 

«Справжній чоловік не той, хто критикує, не той, хто показує, як впав духом сильний чи наскільки успішно могла би бути людина дії. Належне слід віддати тому, хто є на полі битви, чиє обличчя вкрите пилюкою, потом і кров’ю, хто героїчно бореться…, хто переживає велике піднесення, глибоку відданість, присвячує себе видатній справі, хто в кращому випадку, вкінці здобуває лаври переможця, а в гіршому – у випадку програшу, принаймні програє, наважуючись на великий ризик, тому він ніколи не буде серед тих холодних, боязких душ, які не зазнали ані перемог, ані поразок».

Теодор Рузвельт

Писати про хлопців та чоловіків, насправді, не є справою дівчини чи жінки. То є дуже складно. До кінця природи чоловіка нам не пізнати. Та й навіщо пускатись в докладні огляди? Достатньо черпати для себе те, що буде просто життєво необхідним у будуванні стосунків, дивлячись на чоловіка. Оскільки, «жоден чоловік не може сказати тобі, хто ти така як жінка. Жоден чоловік не може виголосити вирок твоїй душі, красі…Адам аж надто не надійне джерело…» Так само і ми, дівчата і жінки не можемо винести вирок чоловікові, обговорюючи його природу і покликання у світі. Можемо дати пораду, підтримати своїми заохоченнями, дати зрозуміти, що потребуємо їхнього захисту і сили. Довести свою жіночу прихильність і віру у чоловічу перемогу!

Це буває непросто, вірю. Часом незрозумілі, неприборкані вчинки хлопців, чоловіків змушують “кремпуватись”, ніяковіти і часом з острахом оглядатись. Але, можливо, варто подумати про те, що хлопець може не знати куди спрямувати о цю свою силу, або ж взагалі не розуміє свого правдивого покликання: боротись, перемагати, дарувати безпеку і впевненість у поєднанні з ніжністю і романтичним своїм серцем. З іншого боку, «кожен чоловік хоче бути героєм і потребує знати, що він сильний…В серці кожного чоловіка живе щось шалене» («Дике серце»). Бачите тут є якась відмінність. Один юнак поривається до ситуацій, де вирує небезпека, де його потребуватимуть, як хороброго лицаря. Другий юнак знайде собі «комфортну позицію» де панує спокій, де не потребуватимуть його безпосереднього втручання у ситуації, де саме чоловікові відводиться першочергова роль.

В очах одного молодого чоловіка - ти, подруго, прочитаєш: « Виграти битву! Здобути і врятувати красуню! Пережити пригоду! Бути в ритмі життя повсякчас! Докладати зусиль! Залишатись сильним і стійким під будь – яким тиском! Стати для неї героєм! Бути вірним Богу!» В очах іншого промайне: « Я не певний у своїй силі…А хіба ти цього потребуєш? Романтика – це не моє! Мої поривання і зацікавлення не зворушать тебе…Я надто не постійний…»

« Як це сталося, що коли чоловіки заглядають у своє серце, то не знаходять там чогось геройського і шаленого, натомість бачать лише злість, похіть і страх». Можливо і ти стикалась, красуне з такою неприємністю. Або навіть з цією: « Чоловіки – боягузи? Це чоловіки, що не можуть одружитись з жінкою, яку тягнуть за собою роками. Це ті, які не стануть перед священиком і не скажуть, що насправді думають» ( Дике серце»). Ми, дівчата, не можемо осуджувати хлопців за це. Ми не здатні розглядіти усі приховані закутки чоловічого єства. Нам це не під силу! Богу прекрасно відома чоловіча природа. Тому, коли йому важко розібратись у собі і дати відповіді на незрозумілі питання, що виникають повсякчас, допоможи йому, красуне! Нагадай про той момент, коли Бог дарував йому життя і запитай: « Невже ти думаєш, що Господь задовольняється цим твоїм слабким поводженням? Бог і я, знаємо…Ти можеш більше! Ми в тебе віримо!»

Як би там не було, всюди добре відчувати присутність дівчини, жінки. Чути її голос, дивитись в її очі, сповнені віри у мужність свого друга. Допомогти йому реалізувати свої бажання, підтвердити його рушійну силу! Перейматись його переживаннями. Намагатись розділяти з ним свою думку, проявляти зацікавленість у чоловічих захопленнях. Адже, вони приносять йому задоволення, радість і, думаю, що вдвічі більше юнаку, чоловіку буде приємніше, коли ти підійдеш і скажеш: «Любий…Я тут чула, що в п’ятницю буде матч. Можливо ти б хотів піти? Або ж: Я нічого не тямлю в автомобілях і механіці цій, але мені цікаво за тобою спостерігати в гаражі! Можливо я зможу чимось допомогти?»І все що в цьому дусі!

Бачите дівчатка, для сильної статі почути слово визнання і захоплення є дуже важливим. Воно носить підбадьорення і дарує справжнє задоволення( так само, як і їхнє захоплення нами). Коли все взаємно – все довершено!

Без вашої чоловічої сили і підтримки, без вашого захоплення нашою п’янкою красою – ми не зможемо цвісти! Тому ми дівчата і жінки просимо вас, хлопці та чоловіки, залишатись хоробрими і водночас романтичними в серці. Подаруйте нам своє хоробре серце, будучи «шаленими героями», запросіть у свою пригоду, до чого вас прикликав Бог! Натомість ми, дівчата і жінки, подаруємо вам смиренність і лагідність у кожному віддиху життя, про що просить нас Богородиця!

У чоловічій силі криється велике бажання жінки дарувати себе у всій своїй красі!

У чоловічій силі криється велич мужності, яка збурює в жінці переживання, що справджуються далеко за межі кокетства!

У чоловічій силі – багатство його самого!

Хлопці та чоловіки! Нам потрібна ваша сила! Не забувайте нам її підносити!