Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Голод

Співробітниками благодійної християнської організації «Trussell Trust» було відзначено збільшення в минулому році попиту на продовольчі картки, роздачу і забезпечення яких виробляє ця організація. Розподіл карток «Trussell Trust» здійснює по всьому Об'єднаному Королівству за посередництвом різних християнських церков. 

У 2010 р. охочих отримати допомогу виявилося на 50% більше порівняно попереднім роком і склало майже 61 тис. чоловік, повідомляє «Christian Today»

Одержувачами карток на продовольство, при цьому, стали в основному не бездомні, а люди з низькими доходами, а також ті, хто був скорочений з роботи або кому затримали зарплату.

Виконавчий директор «Trussell Trust» Кріс Моулда, говорить, що «число харчуються за картками збільшилася на 136% за останні три роки; причиною цього стала економічна криза, зростання безробіття та інфляції». Шокуючі є той факт, що в XXI ст. в Англії тисячі жителів країни, самі по собі, можуть залишитися голодними », - додав він. 

«Завдяки тому, що церкви все більше усвідомлюють цю проблему і включаються до її рішення, голодуючим надається адресна допомога по всій країні, і ніхто при підтримці нашої системи карток не залишається голодним», - додає Кріс Моулда.

Головний офіс та філії «Trussell Trust» відкриті для одержувачів карток як мінімум три дні на тиждень. За картками в організації люди отримують консервовані продукти та напівфабрикати, придбання яких здійснюється на гроші добровільних жертводавців.

Менеджер філії «Trussell Trust» в м. Ковентрі (на сході англійського графства Західний Мідлендс) висловив крайню стурбованість стрімким зростанням числа потребуючих карток на харчування. «Тільки в останні кілька тижнів, ми забезпечили продуктами харчування понад 150 осіб щотижня. Наші склади із запасами практично спустошені, і це вимагатиме від нас додаткового залучення значних спонсорських коштів, що зробити швидко дуже не просто », - зазначив респондент агентства. 

За даними організації, є небезпека, що до 2015 р. кількість британців, які потребують безкоштовному продуктовому забезпеченні, може перевищити півмільйона.

 

 

Джерело: sedmitza.ru