Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

"Альтернативна духовність": після прокляття митр. Павла Лебідя померло 4 людини (ВІДЕО)Скандальний намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло (Лебідь) розповів про смерть чотирьох працівників музею після його прокляття на їхню адресу. Музейники займалися питанням виселення ремонтних майстерень в храмі, і архієрей сказав, що їх чекає загибель, якщо вони не підуть. Відео з розповіддю священнослужителя опубліковано у відкритому доступі на YouTube-каналі "Лавра. Шлях до Небес",- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на styler.rbc.ua.

У цьому майже 35-хвилинному ролику священнослужитель коментував пропажу ікон з Лаври, підміну мощей і незаконні споруди. "І в один день три людини померли", - сказав митрополит.

Також він розповів, що після цього музейники написали відкритий лист-скаргу на нього до Блаженнішого Митрополита Воалодимира Сабодана. "І коли я з ним говорив, я побачив, що у нього з очей" йдуть іскри ". Це я ніжно так говорю", - сказав отець Павло.

Пслі того, як митрополит Володимир запитав його, чому він дозволяє собі проклинати музейників, адже у них померло три людини, настоятель Лаври повернувся і промовив: "До вечора помрете все. В ім'я Отця і Сина, і Святого Духа". Правда, ще одна людина померла ".

На резонансну заяву скандального священнослужителя відреагували в мережі. Політичний оглядач РБК-Україна Мілан Лєліч назвав це визнання: "альтернативної православною духовністю від настоятеля Лаври Павла".

Передплатники журналіста знайшли і інші визначення: "Православна чорна магія? Канонічне вуду?"; "Духовненько";"Важко в таке повірити" ...

Відзначимо, що у вересні 2018 митрополит Павло пригрозив українцям прокляттям за намір повернути в національну власність Почаївську і Печерську лаври.

Також ми писали про те, що намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло раніше прокоментував здійснений співробітниками СБУ обшук в його будинку і заявив, що туди поклали брошуру 2017 року.

Як повідомляв Християнський портал КІРІОС, в Міністерстві культури України розповіли, які ікони пропали з Києво-Печерської лаври - про що стало відомо після проведення інвентаризації.