Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

У Бердичеві святкують Урочистість Різдва ГосподньогоСвяткування Різдва Господнього у Всеукраїнському санктуарії Матері Божої Святого Скапулярія розпочалось Пастирською Літургією опівночі 25 грудня.
 
Очолив Службу Божу отець Христофор Урбанський OCD, а співслужили йому брати босі кармеліти: отець Павло Ферко OCD й отець Максиміліан Подвіка OCD.  

Також на Літургії був присутній семінарист брат Олександр Карчаєв OCD, який навчається в Польщі. Духовна єднався зі своїми парафіянами в молитві настоятель Бердичівського санктуарцію отець Рафаїл Мишковський OCD, який перебуває на парафіяльних місіях у США.

Проповідь виголосив настоятель парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії отець Христофор Урбанський OCD.

«Від імені кармелітської спільноти дякуємо за цей радісний час. Бажаємо усім Божих благ, того, щоб ми насправді відкрили своє серце для Його народження. Коли Він там знайде свою оселю, ми також змінимося. Він зійшов з неба, щоб виконати Божу волю, і ми приймаємо Його, щоб виконати Його волю, а Його воля проста: мир, радість, щастя, благодать, цього усім бажаємо», – привітав вірних  отець Павло Ферко OCD.

Доброю традицією стала присутність на Літургії пасторів низки протестантських церков Бердичева. Наприкінці Служби Божої усіх присутніх від імені протестантських спільнот привітав пастор єврейсько-месіанської общини «Вефіль» Юрій Волошин.

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на КМЦ.